26 Haziran 2012 Salı

Düğün Sezonunu Açtık


Geçtiğimiz cumartesi günü 5. ay doktor kontrolümüz vardı.Gelişimimiz iyi gidiyor ama bu ay diğer aylara nazaran daha az kilo almışız.Boya gidiyoruz 72 cm olmuşuz.Rota damlamızın ikinci dozunu aldık.Sebze pürelerine de başladık yavaştan,su da veriyorum artık oğluşa.Yanmış çocuğum kafaya dikip içecek o derece susamış gibi .Püre yerken  suratının aldığı haller çok yakında burada olacak.

Ek gıdaya geçişte sebze ve meyvelerle ilgili doktorumuz ille de organik olsun diye kastırmayın ama mevsimin meyve ve sebzelerini alın dedi.Bizde daha öncede alışveriş yaptığımı  sevgili Pınar Hanım'dan  sipariş vermeye karar verdik.Taze ev yoğurdu için  doktorumuz meşhur Tire Sütü önerdi ama İstanbul'da satan yer çok az,Elta Ada markasıyla denemeyi düşünüyorum önümüzdeki haftalarda.

Bu arada okullar kapandı artık her  haftasonu  bir düğün var.İlkokul arkadaşımın düğünüyle sezonu açtık.Sessizlik hastası Kaan şaşkın şaşkın baktı damat havasında oynayanlara.Görülmeye değer şaheser niteliğindeydi her biri.İtiraf edeyim onun bu şaşkın halleri babasıyla en büyük zevkimiz:)


Komşumuz Ayhan Abi ile bizim bücür düğünde (Ayhan Abi ile sütlü kahve kıvamındalar.)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder